Rosa Kaniner inkassobyrå

Rosa Kaniner er et Oslo-basert inkassobyrå med lang erfaring med å drive inn forfalte fordringer og følge opp inkassovarsler og inkassosaker. Vi tilbyr personlig rådgivning og jobber på lag med våre kunder. Sammen sørger vi for å frigjøre din tid slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet – mens vi fokuserer på vårt ekspertområde.

Personlig rådgivning

Sammen legger vi en plan for hvordan dere ønsker at en inkasso-prosess for deres bedrift skal foregå. Dere er selv med på å bestemme forløpet og hvilke skritt man skal gå til om debitor ikke kan gjøre opp for seg på en rask måte.

Tett oppfølging

Vi tar hånd om hele inkassoprosessen, og sparer din bedrift på denne måten både tid og kostnader slik at dere kan fokusere på deres kjernevirksomhet. Vi tilbyr tett oppfølging slik at du likevel alltid er oppdatert og har oversikt.

Erfarne rådgivere

Våre medarbeidere er profesjonelle og har lang erfaring og kompetanse om pengekrav. Vi vet det er viktig for deg som kreditor å få gjort opp utesteående krav på en skikkelig måte som ivaretar bedriftens omdømme.